'Dream it. Do it. Make it. Creatief ondernemen en innoveren in het Hart van Brabant'. Onder die noemer houdt Midpoint Brabant op donderdag 21 september een symposium. Meld u aan en ervaar de kracht van onze regionale economie en de kansen die dat biedt voor nieuwe bedrijvigheid.

MELD UZELF HIER AAN, DEELNAME IS GRATIS >

Datum: donderdag 21 september van 16.00 tot 20 uur
Locatie: Interpolisgebouw, Spoorlaan 298 in Tilburg

Programma
16.00 uur: inloop en registratie
16.30 uur: smart industry en logistics
17.40 uur: leisure en nieuwe diensten
18.45 uur: borrle en buffet

Sprekers
Onder leiding van dagvoorzitter Jort Kelder nemen sprekers uit de praktijk u mee langs relevante ontwikkelingen en succesfactoren in hun werkveld. Henk Akkermans verzorgt de aftrap. Hij is van Tilburg University, een autoriteit op het gebied van smart industry en verbonden aan World Class Maintenance. Hij vertelt over hoe de digitalisering van de industrie leidt tot nieuwe, slimme producten, een verandering van productieprocessen en nieuwe businessmodellen. Daarna gaat Rob Wolters van Ericsson met u in gesprek over ontwikkelingen in tracking & tracing en de kansen die dit biedt door het combineren van sectoren.

Dinalog is een belangrijke speler in de wereld van de logistiek en in het samenspel tussen bedrijfsleven en kennisinstellingen. Hun missie is het aanjagen van logistieke innovatie, omdat het altijd beter, efficiënter en duurzamer kan. Albert Veenstra verhaalt over hun aanpak. Leander van Dongen van Aorta Business Intelligence praat u bij over de kunst om van data informatie te maken, waardoor u morgen nog beter presteert dan vandaag. Zoals in de digital supply chain van de logistiek.

Leisure is in Midden-Brabant een toonaangevende sector met een combinatie van grootschalig en kleinschalig verblijfstoerisme. Marc Eysink Smeets licht toe waarom Festival Circolo er onlangs voor koos om hun activiteiten naar Tilburg te verplaatsen. Dirk Lips, directeur van Libéma, schetst welke elementen bepalend zijn voor het succes van onze leisuresector en hoe we het Leisure Ontwikkel Fonds inzetten om innovatieve ideeën te stimuleren.

Tot slot verkennen we de kansen die digitalisering biedt voor het aanjagen van nieuwe diensten. Dat gebeurt via een paneldiscussie, ingeleid door Emile Aarts, rector magnificus van Tilburg University. Het panel bestaat onder anderen uit Eelco van de Wiel,
(Live Wall Group), Wim Bens (Rabobank) en Esther IJzer (Station 88).

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE >

Meld u aan voor het symposium van Midpoint Brabant
plaatje site en linkedin symposium