Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er aan toe gaat bij Logistiek? Wat er allemaal bij komt kijken? Kom dan naar de elfde editie van de Dag van de Logistiek zondag 10 juni. Locatie: industrieterrein Vossenberg West ll (Asteriastraat) in Tilburg

Dit is een jaarlijks, feestelijk event waar ondernemers uit de regio Midden-Brabant en de logistieke sector aan het grote publiek laten zien wat zij allemaal te bieden hebben rondom innovatie, technologie, werkgelegenheid, scholingsmogelijkheden en ondernemerschap. Iedereen is welkom. De Dag van de Logistiek is inspirerend, veelzijdig en actueel. Je kunt er veel leren door te doen, dus de dag voorziet in veel meer dan alleen hef-trucks, vrachtwagens en vervoer. Denk ook aan inkoop, productie en verkoop plus aandacht voor ICT, HRM en engineering.

Banen en kansen
Op dit moment zijn er veel banen beschikbaar in de logistieke sector. Voor iedereen die creatief is, die slim kan organiseren, communiceren en houdt van samenwerken, biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen. Ben je toevallig nog op zoek naar een stage of leuke vakantiebaan, of wil je jezelf oriënteren op een andere carrière met (meer) doorgroeimogelijkheden? Dan biedt de Dag van de Logistiek naast gezelligheid ook een mooie kans om ‘informeel’ achter de schermen te kijken. Tijdens deze dag lopen er overal medewerkers en experts rond die eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Veel te zien en te beleven
De gratis familiedag in Tilburg is voor alle leeftijden en biedt voor ‘elk wat wils’. Er is veel te zien en te beleven. De hele dag door zijn er demonstraties en activiteiten om zelf te ervaren hoe leuk en veelzijdig het logistieke werkveld is. Jong en oud kan tijdens de dag quadrijden, een heftruck besturen, in een truck rijden, trucks bezichtigen, kussenspringen, jumpen en in een bakje 40 meter de lucht in.

De elfde Dag van de Logistiek in Tilburg is een initiatief van Logistiek Midden-Brabant en is mede bedoeld om de voor Midden-Brabant zo belangrijke logistieke sector onder de aandacht van het brede publiek te brengen. Mede dankzij de sponsoring door de drie lokale Rabobanken Tilburg en omstreken, Hart van Brabant en De Langstraat wordt het weer een gezellige familiedag!

Dag van de Logistiek zondag 10 juni
dag van de logistiek