Midpoint Brabant is trots op haar dienstverlening rond het thema financiering. Zowel triple helix projecten als bedrijven met innovatieve ideeën vinden hun weg naar een van onze diensten. Zo hebben we voor het opwerken van business cases, haalbaarheidsstudies en pilots in samenwerking met de provincie Noord-Brabant het REAP programma.

Ons Servicepunt Externe Financiering ontsluit de complete financieringsketen. Hierbij bieden we niet alleen advies over de regelingen die beschikbaar zijn, maar ook over de haalbaarheid van casussen, de wijze waarop ingediend moet worden, de juiste aanvliegroute en advies over de inhoud van projectplannen.

Het Huis van de Financiering is de derde loot aan de stam van onze dienstverlening op dit vlak. Een centraal georganiseerd netwerk van financiers (bancair, subsidies, fondsen, informals, crowd funding, Kredietunie) biedt de ruimte aan innovatieve ideeën om pitches te geven over hun project, waardoor diverse typen financiering mogelijk ontsloten worden voor projecteigenaren.