Brabant is in 2018 Europese Regio van de Gastronomie. Regio Hart van Brabant wil zijn foodondernemers helpen om er een smakelijk jaar van te maken. Daarom is er maandag 11 december voor hun een kick-off-bijeenkomst.
Ben jij een agrariër, horeca-ondernemer of eigenaar van een boerderijwinkel of bed & breakfast? Kom dan naar deze kick-off met als thema ‘bij ’s mam in de keuken’. Binnen dat concept kunnen ondernemers initiatieven hangen om op te vallen en meer gasten te trekken. Laat je verder helpen met jouw initiatief. Je krijgt onder meer praktische hulp, bijvoorbeeld met tekstschrijven, marketing, brainstormen en marktonderzoek. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend.
Klik hier voor meer informatie over de kick-off >
Klik hier voor aanmelding voor de kick-off >
(foto: Studio Boot en Snor)
Overige nieuwsberichten
Kick off Fieldlab ZEPHYROS
december 7, 2017
MOED helpt bij de realisatie van 1.636 zonnepanelen
juli 23, 2018
Succesvolle kick-off DALI-proeftuin
september 3, 2018