Skip Navigation or Skip to Content

Station88 en Ondernemersplein bundelen krachten

Station88, waarvan Midpoint Brabant een van de founding partners is, brengt alles samen wat een (startende) ondernemer nodig heeft. Vanaf nu is het online platform nog completer door de directe koppeling met Ondernemersplein.nl, met informatie en advies van de (semi-)overheid.

Station88 maakt het ondernemers makkelijker om zaken te doen en helpt hen op weg om hun ondernemersdroom te realiseren. Zo is er iedere donderdag een inloopmiddag waarbij juridische, financiële, fiscale en IT-vragen kunnen worden beantwoord door de experts van partners van Station88, waaronder door experts van Midpoint Brabant. Daar komt dus bij dat Station88 vanaf nu de kortste weg is richting het antwoord op ondernemersvragen voor de (semi)overheid.

Ondernemersplein
Op Ondernemersplein.nl krijg je als (startende) ondernemers van de overheid antwoord op al je ondernemersvragen. Het is een initiatief van de Kamer van Koophandel en overheidspartners. Door de rechtstreekse koppeling tussen de website van Station88 en Ondernemersplein.nl biedt Station88 vanaf nu ook online altijd de meest actuele informatie.

Eén waar het antwoord op alle ondernemersvragen gebundeld is
Alle voor (startende) ondernemers relevante informatie van de Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RDW, Belastingdienst, Centraal Bureau voor de Statistiek en VNG staan overzichtelijk bij elkaar op station88.nl/vraagbank. Dat voorkomt dat je als ondernemer op verschillende plekken moeten zoeken naar informatie en zo houd je meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen.

Over Station88
Station88 brengt alles wat je als ondernemer nodig hebt samen. Begin maart 2018 openden het haar deuren in Gebouw 88 aan de Burgemeester Brokxlaan 12 in de Tilburgse Spoorzone. De plek waar Midden-Brabantse ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, Starterslift (thans Braventure) en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Voor meer informatie zie station88.nl.

Midpoint Brabant