Skip Navigation or Skip to Content

TechLeap.nl presenteert nieuwe plannen in Tilburg

Maandag 4 november jl. kwamen diverse startups, scaleups, business developers en partners samen in De Faculty Club in Tilburg. De middag werd afgetrapt door Constantijn van Oranje namens Techleap.nl

Techleap.nl helpt bij het kwantificeren en versnellen van het technische ecosysteem van Nederland. Zij creëren het optimale klimaat voor technologiebedrijven om te schalen met programma’s en initiatieven om de toegang tot kapitaal, markt en talent te verbeteren.

Constantijn van Oranje presenteerde zijn plannen voor de komende periode en benadrukte daarnaast het belang van diversiteit binnen organisaties. Het initiatief #fundright, waar Constantijn ambassadeur van is, staat voor gelijke toegang tot financiering en kansen voor álle oprichters, ongeacht hun achtergrond of geslacht.

 

 

De middag werd vervolgd door de pitches van Dengy, YourSportPro, Handlefy, RuralSpark, Floryn en TRAVIS. Zij presenteerden wat hun dromen en ambities zijn én welke hulp ze hierbij nog nodig hebben.

Dit resulteerde in nieuwe inzichten voor zowel de start- en scaleups als voor onze business developers, partners en het Braventure-team. Enkele learnings van deze middag waren:

  • Vergemakkelijken van toegang tot talent;
  • Meer ondernemers in het ecosysteem om startups/founders te helpen (en minder ambtelijk);
  • Vergroten bekendheid van de beschikbare faciliteiten en financieringsmogelijkheden.

 

 

Heb je vragen over deze middag, of wil je meer weten over het startup programma van Braventure? Neem dan contact op met communicatie@braventure.nl of kijk op www.braventure.nl

Startupondersteuning in Midden-Brabant

Braventure is het startupprogramma van twee Brabantse universiteiten, vier hogescholen en zeven ontwikkelingsmaatschappijen: Tilburg University, TU/e, Fontys Hogescholen, Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, HAS Hogescholen, Ondernemerslift+, Brainport Development, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Midpoint Brabant, REWIN, Agrifood Capital en de BIM.

Midpoint Brabant is partner van Braventure en biedt scouting, advies, support en business development ondersteuning voor innovatieve, startende ondernemers in Midden-Brabant. Ons ervaren team met specialisten in innovatie, financiering, ondernemerschap en business development stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij als veelbelovende ondernemer de beste start en groei kan doormaken. Hiervoor bieden we een breed pakket aan kennis, middelen en dienstverlening. Daarmee leveren we een concrete bijdrage aan de economie en werkgelegenheid in de regio.

Wil je meer weten over de startupondersteuning van Midpoint Brabant?

Midpoint Brabant