Skip Navigation or Skip to Content

Jonge Ondernemers Sociëteit 30 jaar

De Jonge Ondernemers Sociëteit Tilburg oftewel JOST bestaat dit jaar precies 30 jaar. En dat is een belangrijke mijlpaal. Vanuit Midpoint Brabant feliciteren we JOST van harte en hopen we elkaar nog vaak te treffen op inspirerende locaties zoals Station88.

Het begon als een samenwerking tussen de KvK, de gemeente Tilburg en het Instituut voor Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Anno 2018 bestaat JOST uit een stevige club met ruim honderd ondernemers en is ze in Tilburg uniek in haar soort. Sinds 1988 doet zij nog steeds waar ze voor bedoeld is: het bijeenbrengen van jonge ondernemingen en ze helpen bij hun belangrijke eerste vijf jaar. En jong slaat dan terug op de leeftijd van de onderneming, niet die van de ondernemer zelf.

Dat doet JOST door met regelmaat activiteiten te organiseren. Bij iedere activiteit wordt inhoud gecombineerd met netwerken. Afgelopen maand werd in Station88, waar Midpoint Brabant partners van is, nog de eerste Ondernemersboulevard georganiseerd. Waarbij zowel startende als lang gevestigde ondernemers elkaar konden ontmoeten en advies konden inwinnen over uiteenlopende onderwerpen.

Meer informatie over het lustrum van JOST vind je op hun website.

Midpoint Brabant