Skip Navigation or Skip to Content

Landelijke maand van Leren en Werken van start

De maand september staat in het teken van Leren en Werken. De 33 landelijke Leerwerkloketten organiseren verschillende activiteiten in september om leren en werken te stimuleren.

Leren en Werken Midden-Brabant, gelieerd aan Midpoint Brabant, organiseert onder andere de Leisure Experience Day op 11 september en een opleidingscafé op 20 september. (Bekijk hier alle activiteiten van Leren & Werken in september.)

Een maand lang focus op activiteiten en diensten
Het hele jaar door is Leren en Werken Midden-Brabant een deskundige sparringpartner voor werkgevers in de regio, die vragen hebben rondom scholing en duurzame inzetbaarheid van personeel. Daarnaast is de dienstverlening er voor iedereen met scholings- en loopbaanvragen: werkzoekenden met en zonder uitkering, werknemers, scholieren en studenten. De maand september wordt aangegrepen om meer aandacht te schenken aan de activiteiten en diensten die de Leerwerkloketten het hele jaar door bieden.

Wat is een Leerwerkloket?
De Leerwerkloketten zijn regionale samenwerkingsverbanden tussen de partijen die in de regio betrokken zijn bij leren en werken: onderwijsinstellingen, gemeenten, UWV, SBB en bedrijfsleven. Het is een fysiek adviespunt voor inwoners (werkend en werkzoekend) en het mkb (strategisch personeelsbeleid).

Meer informatie over Leren en Werken vind je via de website middenbrabant.lerenenwerken.nl.

Midpoint Brabant