Skip Navigation or Skip to Content

Leisure Experience Day

Wist je dat de werkgelegenheid in de vrijetijdssector en horeca een van de snelst groeiende is? Dit biedt volop kansen om een leuke baan te vinden. Maar hoe weet je nu of de vrijetijdssector of de horeca bij jou past?

Om dat te ontdekken, nodigen we je van harte uit om op dinsdag 11 september 2018 naar de Leisure Experience Day te komen. Deze wordt gehouden bij Kafé van Leer, Almystraat 14 Oisterwijk. Laat je inspireren door de unieke clinics en maak kennis met werkgevers. Wie weet ontmoet je jouw toekomstige werkgever.

Bekijk zeker ook de film waarin mensen vertellen waarom ze het zo leuk vinden om te werken in de Leisure branche! Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over werken in deze branche? Deelname aan de Leisure Experience Day is gratis. Maar meld je wel even aan via het speciale aanmeldformulier en zorg dat je erbij bent!

Programma

10:45 – 11:00 uur
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers

11:00 – 11:45 uur
Voorstellen deelnemende bedrijven. Inspiratiesessie met Robèrt van Beckhoven
meester Patissier, Boulanger en bekend van Heel Holland Bakt.

12:00 – 15:00 uur
Speeddates en diverse clinics inclusief pauzemoment met lunch

Speeddates en Clinics 

Speeddates
Tijdens de speeddates kom je in contact met de deelnemende bedrijven. In deze korte gesprekjes ontdek je of er een wederzijdse klik is.

Leisure Tour
Je krijgt een reëel beeld van het werken bij leisure-organisaties in Brabant tijdens deze Leisure Tour. Medewerkers van de aanwezige organisaties beantwoorden al jouw vragen.

Koken, proeven en verkopen
Test je smaakpupillen én je horecatalent! In café de Kazerne worden heerlijke gerechten bereidt. Tijdens een culinaire proeverij geniet je van lekkere, unieke, bijzondere of gekke gerechten die je vervolgens gaat ‘verkopen’ aan de aanwezige ‘gasten’.

Barista Workshop
Altijd al alles willen weten over koffie? Dan is deze clinic iets voor jou! Tijdens de gezellige en leerzame clinic nemen we je 20 minuten lang mee in de wereld van koffie. Uiteraard ga je ook zelf aan het werk!

Schoonmaaktips van de diva Marja (bekend van RTL)
De dame van de realityshow ‘Hoe schoon is jouw huis?’ komt speciaal naar de Leisure Experience Day en deelt de beste schoonmaaktips met jou!

 

Midpoint Brabant