Midden-Brabant is de perfecte uitvalsbasis en vestigingsregio voor (MKB) bedrijven in de logistiek, maakindustrie, leisure met een (inter)nationale focus.

Midden-Brabant heeft qua ligging via Tilburg en Waalwijk topverbindingen met het Europese achterland en veel bedrijven kiezen de regio Midden-Brabant als locatie voor hun hoofdkantoor of distributiecentrum. Niet voor niks staan we in de top3 van Nederland! Midpoint Brabant helpt ambitieuze bedrijven met start, groei en business development op de beste vestigingslocatie(s).

De programmamanagers van Midpoint Brabant bieden daarnaast advies en ondersteuning om innovatieve projecten te starten met andere ondernemers in Midden-Brabant. We bieden niet alleen een onderscheidend vestigingsklimaat maar leveren ook een concrete bijdrage aan de circulaire economie en werkgelegenheid in de regio.

Ons ervaren team met specialisten in innovatie, financiering, ondernemerschap en business development stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer kunt groeien op de beste locatie(s) in Midden-Brabant. Hiervoor bieden we een breed pakket aan kennis, middelen en dienstverlening.

Heeft u vragen of speciale vestigingswensen?

Via onze lokale en regionale kennis- en ondernemersnetwerken, het Braventure Startup programma en verschillende groeiversneller mogelijkheden binnen Station88, Het huis voor innovatie en ondernemerschap biedt Midpoint Brabant vollop ondersteuning met startup en business development. In onze fieldlabs (proeftuinen) Gate2, Huis van de Logistiek, House of Leisure en Station88 worden regelmatig masterclasses, netwerkbijeenkomsten en andere ondersteunende activiteiten voor ondernemers in de regio georganiseerd.

Heb je een concrete vraag over vestigen in de regio?

Of wil je meer informatie over startup en business development-ondersteuning van Midpoint Brabant voor jouw bedrijf in de regio? Dan helpen we je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.