Midden-Brabant groeit uit tot dé Smart Leisure regio van Noordwest-Europa voor de ‘family/short break’-vakantie. Dit betekent: een concurrerende en duurzame leisure omgeving met veel toegevoegde waarde voor de ‘vakantie tussendoor’. Nu al trekt de regio met topattracties zoals De Efteling in Loon op Zand, de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, de podia, musea en evenementen in Tilburg en de recreatievoorzieningen en natuurgebieden in onder meer Oisterwijk, Goirle en Dongen meer dan 10 miljoen dagrecreanten per jaar.

Midpoint Brabant Smart Leisure mikt op meerdaags verblijfstoerisme van internationale allure, met een onderscheidend recreatieaanbod. We streven naar een forse toename van het aantal banen in de sector en een verdubbeling van het aantal meerdaagse bezoekers, de bestedingen en als gevolg hiervan ook het aantal bedden. Economische groei gaat hand in hand met duurzame groei van leefomgeving en milieu. Midden-Brabant is aantrekkelijk vanwege haar landschap met natuur en water. Samen zorgen we voor een verdere versterking van het gezonde leef- en leisureklimaat.

Via een investeringsfonds en innovatiefonds geven we ondernemers met een goed en onderscheidend leisure plan in Brabant extra impulsen. Vanuit het House of Leisure in Oisterwijk, helpt Midpoint Brabant Smart Leisure mee aan nieuwe, duurzame initiatieven en bevorderen we de vestiging van nieuwe organisaties in onze regio.

Het House of Leisure is ook de plek waar bedrijven uit diverse sectoren synergie creëren door nauw met elkaar samen te werken. We geven ondernemersadvies en organiseren pressure cookers, gastcolleges, seminars en inspiratietours. En we helpen ondernemers bij het realiseren van hun plannen.

Meer weten? kijk op: http://www.houseofleisure.eu