Let op: de reactietermijn voor deze vacature is verlopen.

Het programmabureau van Midpoint Brabant en Regio Hart van Brabant is op zoek naar een energieke en veelzijdige managementassistent.

Midpoint Brabant en Regio Hart van Brabant: het triple-helix en het publieke samenwerkingsverband werkzaam in en voor Midden-Brabant. Een initiatiefrijke, innovatieve en sterk opkomende regio met een spilfunctie in Noord-Brabant, Nederland én Europa.

Midpoint Brabant realiseert de regionaal economische agenda van Midden-Brabant. Centraal staan onze ambities op het gebied van Smart Industry, Smart Logistics en Leisure. In deze sectoren is er bijzondere aandacht voor innovatie, een gezonde arbeidsmarkt en voor versnelde verduurzaming. In het bestuur van Midpoint Brabant zijn ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsorganisaties vertegenwoordigd.

Regio Hart van Brabant is het intergemeentelijke samenwerkingsverband tussen de negen gemeenten in Midden-Brabant: Dongen, Goirle, Gilze en Rijen, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Op regionale schaal werkt Regio Hart van Brabant aan een effectief (lokaal) bestuur en verzilveren we kansen die we samen beter kunnen aangrijpen dan ieder voor zich. Regio Hart van Brabant en Midpoint Brabant zijn aan elkaar gelieerd. Regio Hart van Brabant participeert in Midpoint Brabant en geeft zo samen met ondernemers en onderwijsinstellingen (mee) richting aan de economische ontwikkelprogramma’s. Ook faciliteren de negen gemeenten van Midden-Brabant het programma van Midpoint Brabant met passend beleid.

Beide samenwerkingsverbanden worden gefaciliteerd vanuit een compacte basisorganisatie, waarbij verschillende collega’s zich voor beide verbanden inzetten.

Het programmabureau omvat een secretariaat. Vanuit de gedachte van een ‘shared service center’ levert dit secretariële, organisatorische, inhoudelijke en uitvoerende ondersteuning aan Midpoint Brabant, Regio Hart van Brabant en Stichting MOED (Midden-Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij voor Energie & Duurzaamheid). Binnen de functie werk je voor de programmadirecteuren, programmamanagers en regiocoördinatoren van de genoemde organisaties. Het gaat om een veelzijdige functie met uiteenlopende taken. Je werkt met enkele collega’s in een klein team.

Wie zoeken we?

Onze collega’s zoeken een proactieve collega met relevante opleiding en een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Iemand met een gastvrije en dienstverlenende instelling en een sterk organisatorisch vermogen. Je bent bekend met Midden-Brabant en hebt hart voor de regio. Ook heb je gevoel voor de politiek-bestuurlijke omgeving waarin Regio Hart van Brabant werkt.

Herken jij jezelf hier in? en heb jij interesse?

Bekijk dan de volledige vacaturetekst in (PDF bestandsformaat) via deze download-link.

Je kunt reageren via info@midpointbrabant.nl, – uiterlijk tot woensdag 31 oktober 2018.

We horen we graag snel van je!

Bron: Regio Hart van Brabant