In het Deltaplan Techniek werken bedrijven, onderwijs en overheden samen om inwoners van 7 tot 67 jaar uit Midden-Brabant te enthousiasmeren voor leren of werken in de techniek- en maakindustrie. Het programma verbindt, faciliteert, jaagt aan en stimuleert de promotie van techniekberoepen en onderwijs. In 2022 is er nieuw leven in geblazen voor de periode tot en met 2024. Als regionale economische ontwikkelingsorganisatie verzorgt Midpoint Brabant het programmamanagement. De uitvoering is in handen van projectpartners uit het onderwijs, het technische bedrijfsleven en organisaties die werken aan techniekpromotie en instroom van nieuwe medewerkers.

Voor de periode april 2023 tot en met maart 2024 zoeken wij een programmacoördinator Deltaplan Techniek voor gemiddeld 20 uur per week.

 Spreekt dit jou aan in deze functie?

 • Als programmacoördinator ben je het centrale aanspreekpunt en de regisseur van het totale programma. Je houdt het triple helix samengestelde Afstemmingsoverleg Deltaplan Techniek, de stuurgroep Smart Industry en programmamanager Human Capital van Midpoint Brabant voortdurend op de hoogte van de voortgang.
 • Je leidt het programmateam dat bestaat uit een programmasecretaris, de projectleider van Stichting Techniek Onderwijs Midden-Brabant en een nog te vormen afvaardiging van het technische bedrijfsleven.
 • Je ontwikkelt het programma verder door, zorgt voor de realisatie van de projecten die hieruit voortvloeien en monitort ontwikkelingen.
 • Je speelt flexibel in op de ontwikkelingen bij de partners op lokaal, regionaal, provinciaal en landelijk niveau.
 • Je bouwt aan relaties met onder meer overheden, bedrijven, brancheorganisaties en verschillende programmamanagers van Midpoint Brabant.
 • Je verkent additionele financieringsmogelijkheden voor Deltaplan Techniek en brengt geschikte nieuwe mogelijkheden in het bestaande programma onder.

Herken je jezelf hierin?

 • Je hebt ervaring in het coördineren van complexe en integrale programma’s en in de aansturing van projectteams op inhoud en proces, binnen de kaders van geld en tijd.
 • Je beschikt over een goed gevoel voor samenwerken en hebt bij voorkeur een warm netwerk in de technische en maakindustrie in Midden-Brabant.
 • Je snapt het samenspel van bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden en schakelt daar makkelijk in.
 • Je functioneert op minimaal hbo-niveau.
 • Je hebt een energieke en enthousiaste persoonlijkheid met goede netwerkvaardigheden.
 • Je kunt goed omgaan met agenda’s en belangen van bestuurlijke en uitvoerende partijen.

Wat bieden we jou?

Een boeiende functie binnen een enthousiast, gezellig, energiek en klein team met veel vrijheid en ruimte voor samenwerking. Het betreft een dienstverband van één jaar, met mogelijk verlenging van één jaar (mede afhankelijk van het budget dat voor deze functie beschikbaar wordt gesteld door Regio Hart van Brabant). Bij 20 uur is je salaris maximaal € 2.500,- bruto per maand. Hiernaast: 8% vakantiegeld, een dertiende maand, 15 vakantiedagen, aansluiting op het ABP-pensioen en een telefoon en laptop van de zaak. Eventueel is invulling op detacheringsbasis, inhuur, collegiale inleen of een andere variant mogelijk. Wij gaan in dat geval uit van een gemiddelde inzet van 20 uur per week, met 47 werkbare weken in een jaar en met een maximaal uurtarief van € 90,- exclusief BTW en inclusief reis- en verblijfkosten.

Interesse?

Stuur een korte motivatiebrief en je cv vóór vrijdag 10 februari 12:00 uur aan Martyntje Brink, programmamanager Human Capital Midpoint Brabant, via het mailadres info@midpointbrabant.nl. Op maandagmiddag 13 februari ontvangen drie kandidaten een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek op donderdagochtend 16 februari bij Midpoint Brabant, Burgemeester Brokxlaan 12 in Tilburg. Graag jouw voorkeur voor de tijd opgeven in je mail (09:00 tot 09:45 uur, 10:00 tot 10:45 uur of 11:00 tot 11:45 uur).

Mocht je niet helemaal voldoen aan wat wij vragen, maar denk je wel geschikt te zijn? Reageer dan toch! Wie weet zijn er aanknopingspunten voor een gesprek.

Voor de vacature in PDF klik hier.