Midpoint Brabant biedt scouting, advies, support en business development ondersteuning voor innovatieve, startende ondernemers in Midden-Brabant. Daarmee leveren we een concrete bijdrage aan de economie en werkgelegenheid in de regio. Kansrijke, nieuwe ondernemers helpen we sneller op weg om ze te laten slagen in de markt.

Ons ervaren team met specialisten in innovatie, financiering, ondernemerschap en business development stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat jij als veelbelovende ondernemer de beste start en groei kan doormaken. Hiervoor bieden we een breed pakket aan kennis, middelen en dienstverlening.

Gecombineerd met vele jaren ervaring en een pragmatische aanpak, ondersteunen, coachen en wijzen we je de weg naar succes. Dat doen we via onze netwerken, het Braventure Startup programma en verschillende mogelijkheden binnen onze fieldlabs (proeftuinen):

  • Gate2 (Onderdeel van Midpoint Brabant Smart Industry) in Gilze-Rijen
  • Huis van de Logistiek (Onderdeel van Midpoint Brabant Smart Logistics) in Tilburg
  • House of Leisure (Onderdeel van Midpoint Brabant Leisure) in Oisterwijk
  • Station88 (Huis van ondernemerschap en innovatie) in Tilburg
  • MCSI (Midpoint Center of Social Innovation) in Tilburg

 

Heb je een idee met impact?

Ben jij een startup of een scale-up met een innovatief idee en heb je net dat stukje extra ondersteuning nodig om te kunnen slagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden en hoe het vervolgtraject het slimst georganiseerd kan worden.

Heb je andere vragen?

Heb je een andere vraag over startup, scale-up, MKB businessdevelopmentondersteuning of pre-seed financiering? Dan helpen we je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.